Uslovi korišćenja

Korišćenje sajta

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, prihvatili i da su vam jasni ovi uslovi korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Autoknjiga.com može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku, izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme da proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Ograničenje odgovornosti

Ako drugačije nije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sadržaj je kreiran od informacija i slika sa drugih sajtova i programa. Autoknjiga.com ne odgovara za tačnost objavljenih informacija, nije njihov vlasnik i ne odgovara za posledica korišćenja istih. Sadržaj je objavljen iz dobre namere, radi informisanja korisnika ovog sajta.

Ukoliko smatrate da je Autoknjiga.com povredila vaša autorska prava, slučaj će odmah biti razmotren i sadržaj uklonjen ukoliko se ustanovi istinitost razmotrene žalbe. Svoje žalbe možete poslati na info@autoknjiga.com.

Linkovi na druge sajtove

Sajt Autoknjiga.com može sadržati linkove koji vode ka drugim sajtovima, koje objavljuje isključivo zbog potpunosti informacija za korisnike. Sajt Autoknjiga.com nije pregledao sadržaj ovih sajtova, ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. Stoga, Autoknjiga.com nije njihov predstavnik, ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg Sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Ograničenje garancije

Informacije, proizvodi, materijali i/ili usluge (“sadržaj”) prikazan na ovom sajtu je prikazan “kao takav” bez ikakvih garancija bilo koje vrste. Autoknjiga.com se eksplicitno ograničava do maksimalnog stepena određenog zakonom, od bilo kakve direktne, indirektne statutarne ili bilo koje druge garancije ili zastupništva, uključujući garancije tržišne isplativosti, pogodnosti za određenu svrhu ili poštovanja intelektualnih ili svojinskih prava. Sadržaj čine isključivo informacije opšte prirode, koje nisu namenjene za rešavanje specifičnih situacija ili za neku konkretnu osobu ili entitet, i koje ne predstavljaju profesionalni savet.

U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava, Autoknjiga.com ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka. Autoknjiga.com može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Sadržaj na ovom sajtu može biti zastareo, a Autoknjiga.com se ne obavezuje da ga ažurira. Sadržaj objavljen na ovom sajtu može se odnositi na proizvode, programe ili usluge koji nisu dostupni u vašoj zemlji.

Poslednja revizija 11. 05. 2014. godine